Halloween dekoráció, smink és kézművesség gyerekeknek

Az eredetileg kelta ünnep, az október 31-én ünnepelt Halloween fokozatosan egyre inkább letelepedik a Cseh Köztársaságban. Különösen a gyerekek izgatottak a szörnyek, sütőtök vagy üstök őszi létrehozása miatt. Az iskolák és óvodák tematikus órákat szerveznek, és az arcfestés nagyon népszerű. Ez a tökéletes lehetőség arra, hogy kreatív legyél és egyedi dekorációkat készíts. Akár tapasztalt alkotó, akár kezdő vagy, tippjeink és tanácsaink segítenek abban, hogy szórakoztasd gyermekeidet, és gyönyörű alkotásokat alkoss.
 
Arcfestés
Gyermeke klasszikus boszorkány akar lenni, vagy vámpír, esetleg ijesztő bohóc ? Sok lehetőség van. Válasszon arcfestékeink közül, amelyek gyengédek a gyermekek bőréhez, és vágjon bele.

Szükséged lesz:
  • Arcfestékek – tapasztalataink szerint a vízben oldódó festékek ideálisak a palettákon
  • Ecsetek – általában a csomag tartalmazza, de mindenképpen többre lesz szüksége
  • Tiszta mosogatószivacs – aljzathoz vagy nagyobb terület kitöltéséhez
  • Pohár víz
  • Törlőkendő ecsetekre
  • Együttműködő gyermeket és inspirációt
Önkeményedő agyagtermékek – DIY Halloween
 
Modellezze kedvenc szörnyeit, használjon festékeket, csillogást, gyöngyöket és egyéb díszítőelemeket. Ebben az évben létrehoztunk egy kísértetjárta házat és hűtőmágneseket.
 
Szükséged lesz:
  • Önkeményedő anyag – különböző színekben gyártva
  • Ceruza, karton, olló, kés, pohár víz, ecsetek, modellező pad
  • Festékek (ideális esetben akril)
  • Ha van, akkor használhat  sütivágókat vavagy valami ilyesmi
  • Forró ragasztópisztoly
  • Mágnesek
 
Számítson arra, hogy a termelés több napot vesz igénybe. A legfontosabb az, hogy kb. 0,5 cm vastag lapot húzzon ki (nem javasoljuk vékonyabbra - a termék törékeny lesz).

Eljárás
1. Egy vastagabb papírlapra rajzold le egy kísértetjárta ház, kastély, barlang, fa körvonalait – bármit, ami eszedbe jut. Vágja ki a sablont a kontúroknak megfelelően – ne feledje, hogy a gyurmához hasonló állagú agyagból vág ki – nem tanácsos túl sok részletet használni.
 
Tippünk: ha a dekoráció a térben akar állni, akkor alapot is kell teremteni hozzá.
 
2. Húzzon ki egy agyaglapot a dekoráció méretének megfelelően (itt jó modellező padot kell használni, amelyen hagyja megszáradni), és vágja ki az ijesztő alkotás alapját a papírsablon szerint. Hagyja száradni körülbelül 2-3 napig – jó, ha időnként megforgatja a terméket, hogy egyenletesen száradjon. A többiből hozzon létre pl. tököket, denevéreket, szellemeket stb.
 
3. Szárítás után itt az ideje a festékeknek – használhat akril spray-t alapként, vagy ecsettel festheti az egész alkotást. Díszítsen más alkotásokat is. Tippünk: Használjon izzó akrilfestékeket a részletekhez - az eredmény tökéletes lesz.
 
4. Miután az egész munka tökéletesen megszáradt, ragassza a többi díszt a hordóhoz olvasztópisztollyal. Készítsen alapot (nagyobb alkatrészekhez jó, ha valamilyen támasztékot használ) és díszítse saját képzelete szerint - pl. könnyű LED vezetékkel.
 
A fel nem használt kisebb dekorációkból, amelyek már nem illeszkednek a fő műhöz, készítsen tematikus mágneseket a hűtőszekrényhez (vagy mágneses táblához) - ez nagyon egyszerű - másrészt csatlakoztasson egy mágnest (nagyobbat) olvasztópisztollyal, és kész.
 
Étkezőasztal dekoráció:
 
És mi a helyzet egy kísérteties családi vacsorával? Természetesen az étkezőasztal gyönyörű díszítése. Használja fantáziáját, rajzait, bármilyen típusú színét, és készítsen gyönyörű dekorációt!
 
Akkor csak adjon hozzá ijesztő fóliákat kínálatunkból az ablakokhoz, és készen áll erre az évre!
 


 


Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

12.10.

Halloween dekoráció, smink és kézművesség gyerekeknek

Ötletek kísérteties szórakozáshoz – inspiráció a halloweeni arcfestéshez, dekorációk készítéséhez önkeményedő agyagból, dekorációk partikhoz és hirdetőtáblákhoz.

14.08.

Mibe csomagoljunk egy snacket?

Tippek az iskolai uzsonnás dobozokhoz kicsiknek és nagyobbaknak.Kicsi, nagy, fix vagy mozgatható válaszfalat szeretne? Vagy organikus? Nem műanyagból? Összecsukható és textil? Ha műanyag - melyik és mire kell figyelni?

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

MenuX

InformaceX